A feljelentő

Amit a világban tapasztalsz és törvénytelen, etikátlan vagy csak nem tetszik, és ki akarod írni - ide vele! Apropó: hol lehet feljelenteni Magyarországot??

Címkék

bkv (1) blog (1) feljelentés (8) írás olvasás (1) kenyér (1) kínai (1) pannon (1) plus (1) pofátlanság (1) posta (1)

Olvasók

who's online

Utolsó kommentek

  • spiderhopper: Lehet én vagyok a hülye, de én nem szoktam elolvasni minden lehetséges törvényt és jogszabályt, mielőtt belépek egy üzletbe, de így lenne sem vallanám be, mert még valaki azt feltételezné, hogy dire... (2010.01.24. 02:21) Plus
  • RosszQtya: a plusban a régi időkből levedlett ABSes dolgoznak... nálunk is... aztán kezdtek átszivárogni nálunk a tesco-ba (pont kettő között lakok 100méter erre-arra) na ott is kiosztottam a picsát.... Kulab... (2009.01.05. 20:04) Plus
  • Toncsi: Miért is szedte volna össze bárki más őkelme írásait? (2008.06.16. 09:33) Izing Antal
  • én: lehet,hogy igazad van,de a stilusoddal olyan lettél,mint ők! ha neked nem tetszik valami,nem muszály felvenni ugyanazt a "paraszt"ságot! szerintem (2008.06.05. 15:32) Plus
  • Wegaz Doegdah: tengeralattjárólégtisztítópasztellaszelepoldattartótok? (2008.05.31. 06:38) Plus
  • Utolsó 20

BKV sztrájk

2008.05.08. 18:49 - ...0 .. 0...

Címkék: bkv feljelentés

No, ismét itt a leállás. Nem bírják már tovább az ott dolgozók, élükön a szakszervezettel, hogy nem tudnak rendesen dolgozni. Nincs alkatrészük, nincs szerszám, az eszközök (busz, villamos, metró, troli, hév) egyre ócskább, és öregebb.

Kemény dolog a saját munkaadó ellen ilyen indokokkal sztrájkolni! Gyakorlatilag azért sztrájkolnak, hogy dolgozhassanak. Azért szüntetik be a munkát határozatlan időre, hogy a meglévő szolgáltatási szint ne csökkenjen tovább.

Ez lenne a fejlődés? Amikor evidens dolgok miatt kell a munkabeszüntetés eszközéért nyúlni? Miért nem látják a vezetők ennek a cikis részét? Hogy nézhetnek tükörbe, hogy vehetnek fel fizetést ilyen munka miatt?

Tudom, nem egyszerű a dolog, bonyolult a vezetése egy ekkora cégnek, főleg úgy, hogy lenyúlják a pénzeket, de annak is van egy határa, nem? Annyit nem nyúlok le, hogy a működőképességet veszélyeztessem! Aranytojó tyúkot levágni mi értelme? Birkák ezek?

Valaki tegyen rendet! Hol lehet feljelenteni/leváltatni őket?

A bejegyzés trackback címe:

https://feljelento.blog.hu/api/trackback/id/tr64460270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bit Rot 2008.05.12. 22:22:47

Hol lehet leváltani?

Pl. 2006-ban nem Demszkyre kellett volna szavazni, hanem Tarlósra...

Meg nem olyan kormány kellene, ami bünteti a fővárost (MSZP-SZDSZ kormány, MSZP-SZDSZ főváros)

uschul 2008.05.24. 08:33:24

Érdekes okfejtés. sztrájkolni azért, hogy lehetőség legyen a "normális" munkavégzésre, hogy "megteremtessék" a munka szükségesnek ítélt alapvető feltételeit. Amelyek tényleg alapvetők lennének egy európai 21. századi országban. Sajnos nincs olyan gazdasági szféra ahol ne ez lenne a helyzet. Hogy mire folyik el a temérdek pénz? Költői kérdés. A köz-érdekét alá rendelik az egyéni érdekeknek. Több médiumban elhangzott mondat, mely okos emberkektől hangzott el: "Minden országban veszteséges tömeg közlekedést fenntartani, de szükséges." Sajnos ez a BKV-s dolog pontosan demonstrálja az Országunk helyzetét. Nagyon szomorú vagyok, amikor ezek a dolgok eszembe jutnak.


süti beállítások módosítása